Rudi Holzhauer verbindt zich per direct als Of Counsel aan de sectie Intellectueel Eigendom Advocaten van The Legal Group.

Helen Maatjes: “Rudi heeft een schat aan ervaring en diepgaande kennis op het gebied van intellectueel eigendomsrecht. Gelet op onze steeds groeiende praktijk van gecompliceerde procedures op het gebied van intellectueel eigendomsrecht zijn we al een geruime tijd op zoek naar structurele versterking. We zijn blij dat Rudi voor ons kantoor heeft gekozen”.

Rudi Holzhauer is sinds 1981 werkzaam in het intellectueel eigendomsrecht, zowel als wetenschapper als in de praktijk. Hij was ruim 30 jaar verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en als rechter-plaatsvervanger was hij zo’n 10 jaar actief in de zgn. octrooikamer van de Haagse rechtbank. In de periode 2005-2009 was hij hoofddocent van de BBMM-opleiding voor merken- en modellengemachtigden. Hij schreef onder meer de boeken  “De toenemende complexiteit van het intellectuele eigendomsrecht” en “Ontoelaatbare reclame”.