Intellectueel Eigendom Advocaten focust zich vanaf 2004 op de juridische begeleiding van innovatieve en creatieve ondernemingen.

Wij voeren al vanaf het begin omvangrijke juridische procedures over de bescherming van intellectuele eigendomsrechten, bijvoorbeeld over “Draadstaal typetjes” en de bescherming van het Fatboy ligkussen. Intellectueel Eigendom Advocaten focust zich nu nog steeds op het voeren van gecompliceerde (internationale) procedures.  

Naast de juridische advisering leggen we ons toe op de commerciële begeleiding van bekende artiesten en toonaangevende ondernemingen die intellectueel eigendom en bedrijfsgeheimen exploiteren. We zijn actief in fashion, lifestyle, media & entertainment, speelgoed en software.

Intellectueel Eigendom Advocaten is inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler op het gebied van intellectueel eigendom.

Intellectueel Eigendom Advocaten is onderdeel van The Legal Group (TLG). Naast intellectueel eigendomsrecht, helpt TLG ondernemers ook met arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht.